Cloathing rack / Coat rack

Kapstok Zwart - Hal
Clothing rack / Coat rack on leather straps adjustable in height | choice of 19 colors of leather and 2 types of rods
As low as €64.95
Leren S-haak hangers - S-haakjes Zwart
Leren S-haak hangers - Zilver| set van 2 verkrijgbaar in 3 maten  |  set van 2 ophang haken
As low as €12.95
Leren S-haak hangers - S-haakjes Zwart
Leren S-haak hangers - Goud | set van 2 verkrijgbaar in 3 maten  |  set van 2 ophang haken
As low as €12.95
Leren S-haak hangers - S-haakjes Zwart
Leather S-hook hangers - set of 2 Available in 3 sizes | set of 2 hooks
As low as €12.95
LerenShaakHanger-Wing-Handlesandmore-Zwart
Kapkstokhaak 'Wing' | set van 2 verkrijgbaar in 3 maten | Leren S-haak hanger Wing
As low as €17.95
Wandrekje - aan leren lussen - Creme + S-haken - zomerstyling
Wall rack - with leather loops Complete set | rod + 2x leather loops + mounting material
As low as €29.95
Wandladder Zwart 57cm
Wall ladder | by Woetwurm & Handles and more 57 cm, 70 cm or 98 cm | including 4 leather S-hook hangers
As low as €74.95

Kledingrekken en kapstokken van Handles and More

Kledingrek 

Ben je op zoek naar de ideale manier om jouw kleding netjes op te bergen? Kies dan voor een kledingrek van Handles and more. Ze zijn niet alleen super handig in gebruik, maar ook een ware toevoeging aan je interieur. 

 

Wat kun je allemaal met een kledingrek? 

Naast het eenvoudig opbergen van kleding, is een kledingrek ook voor een aantal andere toepassingen goed geschikt. Hieronder zetten we drie mogelijkheden voor je op een rij. 

Handig je outfit samenstellen 

Veel mensen gebruiken een kledingrek om hun outfit samen te stellen. Hierdoor hoef je je niet steeds om te kleden, maar kun je je outfit eenvoudig aan je kledingrek ophangen om te kijken hoe het staat. Kies je toch liever voor een andere blouse bij die broek? Met een kledingrek kun je alle opties snel bekijken. 

Je kleding mooi presenteren 

Heb je bepaalde kledingstukken die waardevol voor je zijn? Of heb je een kledingwinkel? Ook dan kun je een kledingrek goed gebruiken. Het is het ideale interieurstuk om je kleding mooi te presenteren.  

Was gemakkelijk drogen 

Ook op huishoudelijk gebied is een kledingrek een mooie toevoeging. Je kunt het namelijk goed gebruiken om je was aan de lucht te drogen.

  

De kledingrekken van Handles and more 


De kledingrekken van Handles and more staan bekend om de hoge kwaliteit en het unieke design. Wij bieden wandrekjes, wandladders en kledingrekken aan leren banden. We zetten de belangrijkste eigenschappen voor je uiteen. 

Zwart metaal of rondhout 

De stangen van onze rekken worden enkel gemaakt van zwart metaal of rondhout. Deze materialen zijn sterker, duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan de kunststof waar standaard kledingrekken van zijn gemaakt. Ook zorgen deze materialen voor een natuurlijke, luxe uitstraling. 

Leren hangers 

Ook beschikken onze kledingrekken over 100% leren hangers. Dit natuurproduct staat vooral bekend om de duurzaamheid, stevigheid en luxe uitstraling. Dat maakt het ideaal geschikt voor onze producten. De leren hangers zijn verkrijgbaar in tot wel 36 verschillende kleuren. Weet je echt niet welke je moet kiezen? Door een of meerdere samples te bestellen, kun je het leer met je eigen ogen beoordelen. 

Bevestigingsmaterialen 

De kledingrekken beschikken ook over de benodigde bevestigingsmaterialen. Hiermee hang je ze netjes en eenvoudig op aan de muur of het plafond. Bevestiging gebeurt met haken, schroeven en/of pluggen. Uiteraard hebben we hierbij rekening gehouden met het design. Zo worden de materialen standaard geleverd in een kleur die matcht met het product. Wil je toch je eigen touch eraan toevoegen? Bij sommige bevestigingsmaterialen kun je kiezen tussen zwart, zilver of goud.  

Kapstok 

Wat dacht je van een kapstok om kledingstukken op te hangen? Ze worden meestal gebruikt voor het ophangen van jassen, hoeden en tassen bij binnenkomst in een woning, maar fungeren ook als decoratief element. Kapstokken zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor je ze optimaal kunt matchen met je interieur en persoonlijke voorkeuren.  

  

Een kapstok van Handles and more 


Houd je van een luxe, natuurlijke uitstraling? Dan is een kapstok van Handles and more een goede keuze. Onze kapstokken worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals rondhout en metaal. Deze materialen zijn niet alleen heel sterk, maar gaan ook lang mee. Bovendien hebben ze maar weinig onderhoud nodig.  

Leren hangers 

Net als de kledingrekken beschikken onze kapstokken over hangers van 100% leer. Ook dit draagt bij aan een luxe, natuurlijke uitstraling. De hangers zijn verkrijgbaar in 36 kleuren, waardoor er voor elke interieurstijl wel een goede match is te vinden.  

Verschillende maten 

De kapstokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruik je de kapstok alleen voor jezelf? Dan is een klein formaat meestal voldoende. Wanneer je het ook voor visite gebruikt, is een groter exemplaar een betere keuze.  

 

Verdere toepassingen van een kapstok 


Hoewel de meeste mensen een kapstok gebruiken voor het ophangen van kledingstukken bij binnenkomst, is het ook voor andere toepassingen geschikt. Hieronder lees je over drie verschillende opties. 


Sleutels ophangen 

Een kapstok is goed geschikt voor het ophangen van sleutels. Hierdoor hoef je niet lang te zoeken naar je sleutels, raak je ze ook nog eens minder snel kwijt en kan je je woning snel verlaten. 

Puur decoratief 

Een kapstok vormt sowieso altijd een onderdeel van je interieur, maar kan ook puur als decoratiestuk dienen. In dat geval kun je er bijvoorbeeld planten, fotolijsten of sleutelhangers aan ophangen. Dit maakt het een ware eyecatcher! 

Kleding drogen 

Aan de andere kant kun je er ook voor kiezen om je kapstok vooral functioneel te gebruiken. Zo is het goed geschikt om er kleding aan op te hangen en in stijl te laten drogen.  

kledingrek

Advies op maat 

Twijfel je of je kapstok wel past bij je interieur? Of weet je niet welke kleur leer je moet kiezen? Overweeg dan om een aantal samples te bestellen. Op die manier kun je met je eigen ogen zien hoe het leer eruit ziet. Uiteraard voorzien we je ook graag van persoonlijk advies. Neem daarvoor contact op via de contactpagina.