Magnetic boards

Magneetbord XL - Cognac
Magnet board XL | Horizontal 50 x 100 cm | Complete set - including 10 leather magnet accessories
As low as €169.95
Magneetbord XL - Ovaal
Magnet board XL | Oval 50 x 100 cm  |  Complete set - including 10 leather magnet accessories
As low as €169.95
Magnetic board XL | Vertical
Magnetic board XL | Vertical 50 x 100 cm | complete set - includes 8 leather magnetic strips + 2 magnetic board loops
As low as €169.95
Magnetic board XL | Vertical + mirror
Magnetic board XL | Vertical + mirror 50 x 100 cm | complete set - includes 8 leather magnetic strips + 2 magnetic board loops
As low as €199.95
Magneetbord - leren magneetstrips rond creme
Magneetbord 50 x 35 cm 50 x 35 cm  |  Inclusief 6 leren magneetstrips
As low as €74.95
Mirror
Mirror Mirror in black, gold and silver | Addition for Magnetboard XL vertical
As low as €39.95
Stalen wandbord - Lichtbruin
Steel wall board / magazine board Wall plate 80cm x 35cm | Black steel or blue steel
As low as €119.95
Leren sleutelhanger-lus
Leather keychain loop Available in 5 beautiful colors | a handy accessory!
As low as €9.95
Magnetic sticks | set of 2
Magnetic sticks | set of 2 A handy magnet accessory for the magnetic board | set of 2 magnetic sticks
As low as €17.95
Magnet tile| by joi. & Handles and more
Magnet tile| by joi. & Handles and more 10x10cm | Brighten up your magnetic board with a nice text tile.
As low as €16.95
10cm-Leren-Magneetstrips-Recht
Leather magnetic strips | 10cm Set of 4 | Ideal to use for the loose photos, cards, recipes, notes etc.
As low as €12.95
Leather magnets Oval | set of 4
Leather magnets Oval | set of 4 Ideal to use for photos, cards, recipes, notes, etc.
As low as €12.95
25cm-Magneetstrips-Recht
Leather magnetic strips | 25cm set of 2 | suitable for A4 size, or you can use it in a fun way to hang posters, photos and cards.
As low as €19.95
35cm-Magneetstrips-Recht-
Leather magnetic strips | 35cm set of 2 | suitable for A3 size, or you can use it to hang posters, photos and cards in a fun way.
As low as €22.95
35cm-Magneetstrips-Recht-
Leren magneetstrips 35cm - rond | set van 2 Geschikt voor A3 formaat - op een leuke manier posters, foto's en kaarten ophangen.
As low as €22.95
Leren magneetbord-lus Zwart
Leather magnet board loop Per piece | Ideal to use for the loose photos, cards, recipes, notes etc.
As low as €11.95
Magneetbord-lus rond - Donkerbruin
Leren magneetbord-lus - rond per stuk  |  sterke magneetkracht
As low as €11.95

Magneetborden en magneet accessoires

Zoek je een magneetbord voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor? Met een magneetbord van Handles and more voorzie jij jezelf van een uniek exemplaar. Onze magneetborden zijn namelijk niet alleen praktisch in gebruik, maar ook met grote nauwkeurigheid ontworpen. Bovendien zijn onze magneetborden gemaakt van staal en worden er leren magneetstrips bij geleverd. Samen vormen deze materialen de ideale match die je wat betreft kleur volledig naar wens kan aanpassen aan jouw stijl. Naast onze focus op kwalitatieve producten, streven we er bij Handles and more ook naar om onze klanten een goede service te bieden. Snelle verzending, samples en gratis advies zijn daar belangrijke onderdelen van.

Waarom een magneetbord aanschaffen?

De redenen voor de aanschaf van een magneetbord kunnen voor iedereen verschillend zijn. Het is immers voor een groot deel afhankelijk van je woonsituatie en persoonlijke voorkeur. Toch zijn er een aantal voordelen van een magneetbord waar de meeste mensen baat bij hebben. We zetten ze voor je uiteen.

Een toevoeging aan je interieur

Om te beginnen is een magneetbord een opvallende toevoeging aan je interieur. Dat komt vooral door het formaat en materiaal ervan. Zo zijn de magneetborden van Handles and more gemaakt van hoogwaardig staal. Zeker in combinatie met de leren strips in een kleur naar keuze, voeg je hiermee een nieuwe blikvanger toe aan je interieur.

Functionaliteiten

Een magneetbord is niet alleen een toevoeging aan je interieur, maar op meerdere manieren ook functioneel. We zetten drie belangrijke functionaliteiten van een magneetbord voor je op een rij.

Aantekeningen ophangen

Ten eerste wordt een magneetbord veelvuldig gebruikt voor het ophangen van aantekeningen. Voorbeelden hiervan zijn boodschappenlijstjes, recepten en afspraken. Aangezien een magneetbord meestal op een centrale plek in huis ophangt, word je hier constant aan herinnerd.

Spullen opbergen

Daarnaast is een magneetbord ook uitermate geschikt voor het opbergen van spullen. Zo kun je er bijvoorbeeld kaarten, tijdschriften of sleutels kwijt.

Foto’s ophangen

Ook het ophangen van foto’s is een handige functie van een magneetbord. Dat is niet alleen leuk voor het ophalen van herinneringen, maar voegt ook iets extra’s toe aan je interieur.

Weinig onderhoud

Ten derde heeft een magneetbord weinig onderhoud nodig om de kwaliteit ervan goed te houden. Dat komt enerzijds door het sterke staal en anderzijds door de beschermende poedercoating die erop is aangebracht. Dankzij deze coating blijft een magneetbord tevens vrij van vetvlekken.

De verschillende soorten magneetborden

Bij Handles and more hebben we verschillende soorten magneetborden in het assortiment. We zetten ze graag voor je op een rij.

Standaard magneetbord

Ons assortiment begint met het standaard magneetbord van 50 bij 35 centimeter. Bij de aanschaf van dit bord worden er tevens zes leren magneetstrips meegeleverd. Hiermee kun je de gewenste attributen netjes ophangen. Daarnaast ontvang je ook een sierschroef om het bord mee aan de muur te monteren. Wat betreft het magneetbord heb je de keuze tussen de kleuren zwart, blauwstaal, mist en oxid. Ook de strips kun je van een kleur naar keuze voorzien. Je hebt hierbij maar liefst 30 verschillende opties. De sierschroef is verkrijgbaar in zwart, goud en zilver.

Magneetbord XL

Daarnaast hebben we ook een extra groot magneetbord in ons assortiment. Het bord heeft een formaat van 50 bij 100 centimeter en is verkrijgbaar in verticale en horizontale vorm. Wanneer je ons magneetbord XL aanschaft, ontvang je daar tevens acht leren strips en twee lussen bij.

Wandbord

Ook het wandbord is een toffe toevoeging aan je interieur. Met afmetingen van 80 bij 35 centimeter kun je hier veel spullen op plaatsen. In tegenstelling tot het reguliere magneetbord wordt dit bord niet opgehangen door middel van leren lussen, maar met twee zwarte schroeven en pluggen.

De combinatie van staal en leer

De magneetborden van Handles and more kenmerken zich door de combinatie van staal en leer. Samen vormen deze twee materialen een perfecte match. Dat is te verklaren doordat staal hard is en leer vooral zachte, buigbare eigenschappen heeft. Samen maken ze elkaar compleet.

Kleurencombinaties

Alhoewel de combinatie van staal en leer an sich al een tijdloze elegantie uitstralen, kun je bij Handles and more ook nog kiezen voor je favoriete kleuren. Hierdoor kun je jouw magneetbord laten aansluiten bij jouw interieur. Zo kun je kiezen uit 4 verschillende kleuren staal en tot wel 32 kleuren leer. Heb je kleuren als lila paars, zeegroen of okergeel in je interieur verwerkt? Met de lederen magneetstrips van Handles and more laat je het perfect met je magneetbord matchen.

Magneetbord accessoires

Naast de borden hebben we bij Handles and more ook meerdere magneetbord accessoires in het assortiment. We zetten ze voor je uiteen.

Spiegel

Om te beginnen willen we je wijzen op onze spiegel. Dat is een mooie toevoeging aan een magneetbord XL. Niet alleen vanwege de moderne uitstraling die het met zich meebrengt, maar zeker ook door de functie ervan. Zo kun je vlak voordat je van huis gaat nog even checken of je haar goed zit. De spiegel is eenvoudig aan het magneetbord te bevestigen door het tussen de lederen banden te schuiven. Om het compleet te maken, heb je ook nog de keuze tussen de kleuren zwart, goud of zilver voor je spiegel. Hiermee kun je een match met je interieur creëren.

Sticks

Verder zijn onze sticks ook een aanrader. Dit zijn sterke houtjes die je door middel van magneetkracht aan je bord kunt bevestigen. Gezien de sterke magneetkracht zijn ze goed geschikt om er spullen als sleutels, doeken, tasjes en sieraden aan op te hangen. De rondhouten sticks zijn verkrijgbaar in ongeverfde variant en in het zwart.

Lussen

Ons laatste accessoire is de lus. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Zo hebben we de sleutelhangerlus en magneetbordlus. Beide varianten zijn gemaakt van leer. Zoals de naam al zegt, is de sleutelhangerlus bedoeld om je sleutel aan op te hangen. Deze lus werkt ideaal in combinatie met de sticks. Niet alleen vanwege het formaat van beide accessoires, maar ook door de passende ontwerpen ervan. De lus is verkrijgbaar in de kleuren cognac, zwart, donkerbruin, midnight blue en teal. De magneetbordlus werkt vergelijkbaar als de reguliere leren lussen, maar dan in dubbelgevouwen toestand. Hierdoor is de lus ideaal om foto’s, kaarten, recepten en notities op een leuke manier op te hangen. Ze zijn verkrijgbaar in wel 32 verschillende kleuren. Bij de lus hoort ook een knopje. Hiervoor heb je de keuze tussen de kleuren zwart, goud, zilver en koper.

De service van Handles and more

Bij Handles and more streven we er niet alleen naar om kwalitatieve producten te leveren, maar ook om goede service te bieden. Dat doen we enerzijds door voor een snelle verzending te zorgen en anderzijds door samples en advies op maat mogelijk te maken.

Snelle verzending

Zoals gezegd zorgen we voor een snelle verzending van onze producten. In de meeste gevallen lukt het ons om je bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij je thuis te krijgen. Uiteraard verschilt het per product hoe snel de verzending is. Wanneer de verwachte levertijd langer is, geven we dit aan op de productpagina. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Samples

We kunnen het ons goed voorstellen dat het kiezen van de juiste kleur voor je magneetstrips lastig is. Kleuren zien er in werkelijkheid vaak anders uit dan op een afbeelding. Daarom hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheid tot het bestellen van samples aan te bieden. Voor een bedrag van slechts €0,25 per stuk kun je een klein stukje leer bestellen om te beoordelen of het goed past bij je huidige interieur.

Advies op maat

Tot slot willen we je wijzen op het persoonlijke advies waar we je graag van voorzien. Voel je vrij om ons eenvoudig te benaderen via de contactpagina.