Leather toilet paper holder | with suction cup

Leather toilet paper holder | with suction cup

With suction cup | 30 days test period
in stock
  • Fast delivery
  • Exchange within 30 days
  • low shipping costs from €75,-
  • Customers review us with an 9.2

 


Leather toilet paper holder | with suction cup

Every toilet needs one: a toilet roll holder.
With these fun colors and the nice design, the roll hangs well.
The toilet roll holder features 2 leather straps with suction cups. And for the roll holder you can choose from round wood and black metal.

Suction Cup 
This product has a suction cup and is suitable for smooth surfaces such as tiles. 

Test period
Unfortunately we cannot guarantee that the suction cups will stick to every surface, this really varies from surface to surface.
Even with a smooth surface, it does not always want to work. This is always difficult to say with suction cups.
That's why we offer a 30-day trial period with this product.

Does it not stick well? Then it may be returned even after use, but within 30 days.
See return conditions.

19 colors
Sometimes choosing a color can be tricky, but we're happy to help!
You can order samples from us, so you can see the colors in real life first. But also take a look at inspiration, or feel free to contact us for advice.
 
Need another color?
Would you prefer this product in a different color? Then you can make a request by mail, to info@handlesandmore.nl.

 

SPECIFICATIONS

  • with suction cups
  • 30 days testing
  • 19 colors
  • Roller carrier in round wood or black metal
  • Height 16cm
  • Width 17cm

Iedere rol hangt er goed bij met onze toiletrolhouder

Het toilet is op het gebied van interieur nogal een ondergeschoven kindje. Met onze wc-rolhouder, voorzien van 2 leren banden, tover je ook je toilet om tot een sfeervolle ruimte. Ieder toilet heeft een toiletrolhouder nodig, dus waarom zou je voor een standaard variant gaan als er ook veel variaties mogelijk zijn? Met deze leuke kleuren en het leuke design, hangt de rol er altijd stylish bij. Je kunt zelf kiezen of je de roldrager in rondhout of zwart metaal wilt bestellen. Zo stel je jouw eigen unieke wc decoratie helemaal zelf samen. Kies de kleur die past bij jouw interieur en stem zo alle wc accessoires op elkaar af voor meer eenheid. Dit straalt luxe uit en bovendien geeft het ook meteen een rustigere sfeer. Welke kleuren zijn jouw favoriet en zijn een match met jouw toilet?

 

Zorg voor een hygiënische omgeving met onze toiletrolhouder

Naast het geven van een stijlvolle look, draagt onze toiletrolhouder ook bij aan een hygiënische omgeving. De toiletrollen hangen op een handige plek aan de muur en komen hierdoor niet in aanraking met de vloer. Zo komt er minder snel stof op te zitten en komen er geen bacteriën op het toiletpapier terecht. En wist je dat onze wcrolhouder ook een goede oplossing is voor kleine toiletruimtes? Bij het ontwerpen van toilet decoratie houden wij er rekening mee dat toiletruimtes vaak klein zijn. Onze leren toiletrolhouder hangt daarom zo dicht mogelijk aan de muur. Dit werkt ruimtebesparend waardoor de ruimte in feite minder klein aanvoelt. Een tip bij het uitkiezen van de toiletrolhouder is om alle toilet accessoires in dezelfde stijl te houden. Onze handdoekhangers passen bijvoorbeeld perfect bij de wcrolhouder.

Dé finishing touch op het gebied van wc decoratie 

Wc accessoires worden vaak gezien als praktisch en worden daarom alleen aangeschaft als het écht nodig is. Toch creëer je met toilet decoratie juist dé finishing touch in je toilet. Wanneer je alle andere ruimtes in je huis van een specifieke stijl hebt voorzien, kan je toilet eigenlijk niet achterblijven. Wij komen tegemoet aan al je interieurbehoeftes door een customize-optie aan te bieden. Ga je voor een opvallende wcrolhouder in het geel, rood of oranje, of ben je een liefhebber van natuurlijke tinten zoals grijs, bruin of beige? Alles is mogelijk! Je kunt zelfs bepalen hoe het bevestigingsmateriaal er uit komt te zien. Doordat de toiletrolhouder helemaal is afgestemd op jouw wensen, geef je de toiletrollen voortaan een stijlvolle plek.