Leather magnetic loop | for metal surface

Leather magnetic loop | for metal surface

This version of the leather magnetic loop can be used on a metal surface such as a refrigerator or metal plate.
in stock
  • Fast delivery
  • Exchange within 30 days
  • low shipping costs from €75,-
  • Customers review us with an 9.2

 


Leather magnetic loop | for metal surface

This version of the leather magnetic loop can be used on a metal surface such as a refrigerator, metal plate or resume.
This unique Handles and more design is a fun and practical product. 

Once the towel/tea cloth hangs between them, the magnet clamps the towel in place.

Choice of 27 colors
Sometimes choosing a color can be a real challenge! But we like to help you with that! You can order samples from us. Then you can see the colors in real life. But also take a look at our 'inspiration' page for fun new ideas and inspiration. Or feel free to contact us for advice.

Attention! This version of the leather magnetic loop can only be used on a metal surface. 

 

SPECIFICATIONS

  • Height: approx 7,5 cm
  • Strong magnetic force
  • Suitable for kitchen towels and tea towels
  • Per piece

Stijlvolle leren magneet-lus voor je interieur

De leren magneet-lus is niet alleen een mooi product, maar ook nog eens super praktisch. Dankzij de magneet wordt je gedoe met de lusjes van je handdoek of theedoek bespaard. De leren magneet-lus is mooi afgewerkt en zeer makkelijk in gebruik. Bovendien is de leren magneet-lus een duurzame optie van goede kwaliteit. Shop je favoriete woonaccessoires bij Handles and more en kies het design dat past bij jouw persoonlijke interieurstijl.

Voordelen van de leren magneet-lus

Gaat lang mee

Één van de voordelen van de leren magneet-lus is dat deze dankzij het stevige leer een lange levensduur heeft. Daarnaast is de magneet-lus bestand tegen een beetje vocht waardoor deze ook in vochtige ruimtes zoals een badkamer te gebruiken is. Kortom, je zult lang plezier hebben van dit product.

Makkelijk te verplaatsen

Doordat de magneet-lussen makkelijk te verplaatsen zijn, bieden ze veel flexibiliteit en gebruiksgemak. Je kunt ze bijvoorbeeld eenvoudig meenemen als je van woonruimte verandert. Ook binnenhuis kun je de leren magneet-lussen van plaats veranderen wanneer je maar wilt.

Geen gedoe met lusjes

Het fijne van de magneet-lus is dat, zoals de naam al zegt, er een magneet in de lus zit bevestigd. Zodra je de handdoek, theedoek of ander textiel tussen de lus hangt, zal deze door de magneet worden geklemd. Hierdoor blijft je handdoek met gemak hangen zonder gedoe met een lusje wat kapot is, te klein is of gewoonweg helemaal ontbreekt.

Je eigen magneet-lus samenstellen

Doordat de keuze uit de verschillende soorten leerkleuren en andere details zo groot is, kun je heel makkelijk de magneet-lus samenstellen op basis van je eigen smaak. Ga voor een donkere kleur, een lichte teint of voor een vrolijk kleurtje zoals okergeel. Zo stel je eenvoudig zelf je leren magneet-lus samen. Zit je favoriete kleur er niet bij? Neem dan contact op met Handles and more om de gewenste kleur aan te vragen.

Waar kan je de leren magneet-lus gebruiken?

Van keuken tot badkamer De leren magneet-lus van Handles and more is een super handig accessoire dat je op verschillende plekken in je woonruimte kunt gebruiken. Gebruik de lus bijvoorbeeld in de badkamer om handdoeken aan op te hangen. Heb je weinig ruimte in de keuken? Hang je handdoek en theedoek dan op de koelkast dankzij de handige leren magneet-lussen. De magneet-lus is ook zeer geschikt om te gebruiken in het geval je geen lange kabels over de grond wilt hebben slingeren. Bevestig de lus aan de wand en klem de kabel tussen de lus. Zo zul je niet meer struikelen over kabels op de grond.

Metalen ondergronden

De leren magneet-lus is ook beschikbaar in een versie die geschikt is voor gebruik op metalen ondergronden. Neem bijvoorbeeld een koelkast, cv of een metalen plaat. Dankzij de magneet blijft de lus hangen op ondergronden die van metaal zijn. Hierdoor heb je nog meer opties om je leren magneet-lus op te hangen.

Makkelijk verplaatsbaar

De leren magneet-lus is in verschillende soorten ruimtes te gebruiken, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze accessoire gebonden is aan één ruimte. Aangezien de magneet-lus van klein formaat en lichtgewicht is, kun je sommige varianten makkelijk meenemen van de ene naar de andere ruimte. De leren magneet-lus met zuignap en de versie voor metalen ondergronden zijn zeer makkelijk te verplaatsen, maar ook voor de standaard leren magneetlus en de versie met plakstrip is het mogelijk om deze van plaats te veranderen.

Welke verschillende soorten materialen en kleuren zijn er?

Leer

Om een magneet-lus te vinden die bij je interieur en persoonlijke smaak past, kun je kiezen uit een breed aanbod van leerkleuren. Het leer dat gebruikt wordt, is van goede kwaliteit, duurzaam en veelzijdig. Het leer is een restproduct dat oorspronkelijk uit Europa komt en door een leerlooierij in Nederland op ambachtelijke wijze wordt verwerkt.

Kleuren

Bij leer denk je wellicht aan een donkerbruine kleur, maar de kleuren van het leer van de producten van Handles and more zijn zeer uiteenlopend. Hierbij heb je de keuze uit neutrale kleuren als zwart, grijs, taupe en wit tot aan peach, cognac en okergeel. Zelfs voor het knopje heb je de keuze uit een zwarte of witte kleur of één van de metalen kleuren zoals goud, zilver of koper. Het is ook mogelijk om samples te bestellen van de gewenste kleur. Zo kun je eerst thuis even kijken of de kleur daadwerkelijk mooi staat bij de rest van het interieur.

Verschillende varianten

Van de leren magneet-lus zijn er verschillende varianten. Naast de standaard leren magneetlus zijn er ook leren magneet-lussen met een plakstrik of een zuignap. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld magneet-lussen die alleen geschikt zijn voor metalen ondergronden.

Vergelijkbare woonaccessoires

Andere accessoires in dezelfde stijl

Naast de leren magneet-lus zijn er nog meer leuke en praktische items van Handles and more die voor jou van interesse zouden kunnen zijn. Bekijk met welke andere accessoires je jouw woonruimte nog leuker kunt maken. Kies uit de vele opties van kwalitatief goede en stijlvolle woonitems.

Van sleutelhangers tot plankdragers

De sleutelhangers van Handles and more zijn enorm handig voor het organiseren van je sleutels. De vele leerkleuren maken het wel heel makkelijk om jouw eigen sleutelbos te onderscheiden van je andere huisgenoten. Wat betreft wandaccessoires kun je kiezen voor een handig magneetbord om allerlei briefjes, aantekeningen, inspirerende quotes, recepten of andere rondslingerende papieren overzichtelijk op te bevestigen. Handig voor in de keuken, op het toilet of op kantoor. Of wat dacht je van de prachtige leren plankdragers om je planken stijlvol mee op te hangen. Helemaal in dezelfde stijl als de leren magneet-lussen. Ga vrijuit met de leerkeuze en combineer er op los.

Neem contact op

Kom je er zelf niet helemaal uit wat betreft alle opties van de leren magneet-lussen? Laat je dan informeren door het team van Handles and more. Zij staan voor je klaar om te helpen met het samenstellen van de juiste accessoires op basis van je persoonlijke voorkeuren. Neem contact op via het contactformulier op de website, stuur een mail of bezoek onze sociale mediakanalen voor meer inspiratie.